sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Interviu Cu Prietenii!

Heiiii, scuzati ca nu am mai postat dar am fost ocupate cu revelionul, craciunul si am uitat de blog :">. Sper sa nu va suparati pe noi.
Nu am avut idee despre ce sa postam, asa ca, m-am gandit la un joculet: Sa luam un interviu scurt la prieteni. Intrebarile au fost:

1. Daca ai putea merge intr-o vacanta cu orice vedeta, pe cine ai alege?
2. Daca ar veni Marilyn Manson si ar bate la tine la usa sa-ti ceara apa, i-ai raspunde?
3. Daca ar fi sa dai timpul inapoi, in ce zi te-ai intoarce si de ce?
4. Daca ai castiga la loterie, ce ai face cu banii?
5. Daca ai fugi de acasa, unde ai merge sau la cine ai ramane acasa?


Eu personal l-am facut si am intrebat cativa prieteni. O sa postez doar cateva raspunsuri si o sa dau nume doar la cele mai importante. Acum raspunsurile de la persoana principala [Ally]:

1. Tom Kaulitz
2. Da, doar daca mi-ar da la schimb un autograf <3
3. M-asi intoarce in vara pentru ca a fost foarte dragut si din mai multe motive.
4. M-asi muta la casa si as avea cea mai tare camera si mi-as m-ai lua haine, tenisi, etc..
5. Daca a-si fugi de acasa m-asi duce in Cluj ca acolo avem casa  sau daca nu, m-as duce sa stau cu cortul in fata la Skilly ca stiu ca nu m-ar primi.

Aceastea au fost raspunsurile lui Ally. Acum un raspuns bomba din partea lui Bianca:
Daca as merge intr-o vacanta l-as alege pe Ian Somerhalder ,nu pe Marilyn Manson, caruia nu i-as deschide nici usa, iar in acea excursie as da timpul inapoi asa incat sa o repet si sa cheltui o parte din banii de la loterie, iar in acel loc(Caraibe) m-as refugia dupa ce as pleca de acasa.

Si acum urmeaza raspunsurile de la alti prieteni, la care nu le dau nume xD:
1. Michael Jackson
4. Haine, o masina, le-as da copiilor saraci 
1. Kurt Cobain
5. Mi-as cumpăra  converşi , milioane de pereche
1. Taylor Momsen

Va multumim ca ne urmariti si asteptam raspunsul vostru printr-un comentariu la aceasta postare sau la adresele de Yahoo Messenger: black.gallows@yahoo.com[skilly] si hiperactivechild_of_dark@yahoo.com[bloody/ally]  si nu ezitati sa ne puneti intrebari, puteti lasa intrebarea aici in cometariu sau la adresele de mai sus. Am facut si videoclipul de introducere, doar  trebuie sa il editam si o sa-l postam. Pentru mai mult amuzament, ne puteti lasa tot aici, un cometariu, cu raspunsul vostru de la "Interviu". An nou fericit! >:D<



4 comentarii:

  1. 1. Jared (de la kings of leon)
    2.Da, dar doar daca mi-ar da niste numere de telefon si mi-ar face niste servicii (nu-i usor sa obtii ceva de la mine,pentru ca deplasarea mea din punctul initial pana la sticla cu apa consuma energie pe care o conserv pana in momentul care prezinta interes maxim:))
    3.M-as intoarce la varsta de 5 ani pentru a modifica unele, sa zic asa..."chestii" care, dupa nopti nedormite in care m-am gandit atenta , mi-am dat seama ca modificand ACOLO, m-ar ajuta ACUM, AICI.
    4.As folosi banii dand mita cetateanului,omului (nu s-a dovedit inca asta), Basescu T. pentru a-mi ceda locul lui in ierarhia politica si sa schimb tara cum vor gandurile mele intunecate >:)
    5.As lua persoanele din agenda telefonica in rand si care m-ar primi, acolo as ramane :))

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. cu o vedeta? hmm...donald duck se pune?:))

    2. ma sincer da,why not:)) da sa cante cu mn io guitar el vocal \m/

    3. in ziua cand m'am nascut. de ce? sa il bat pe doctor si sa il iau la injuraturi- de cand pizda ma'tii imi dai tu mie palme la cur ma?

    4. pai nu as putea sa castig dat fiind faptul ca nu joc,mi se pare cv stupid. dar daca tot intrebi...mi'as cumpara o guitara noua i guess:)

    5. sa fug de acasa? umm...bordelele sunt gratis? probably not. ummm...I'LL BUILD MYSELF A NEW PLACE TO LIVE.xD din materiale reciclabile desigur. suntem ecologisti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. skilly vroiam sa te intreb ce inseamna liva ?

    RăspundețiȘtergere
  4. 1.aaa....cu phineas sau perry
    2.da...cred..nu stiu...depinde in ce moment al zilei vine
    3.pfff...in ziua in care mi-am scapat telefonul in w.c ca sa evit incidentul...
    4.i-as da o parte din ei la profu' de istorie ca sa demisioneze si cu cealalta parte mi'as cumpara o casa in care sa dau petreceri pana se termina banii...ah da sa nu uitam o parte i'as dona la copii defavorizati
    5.hmmm...daca as fugi de acasa???...dar eu fug in fiecare zi de acasa doar intre orele 15:00'7:00 fac o pauza de cateva ore ca sa pot ajunge mai departe urmatoarea zi....^_^

    RăspundețiȘtergere