sâmbătă, 12 mai 2012

The Nature.

Salut din nou. Azi am fost la "Let's Do It Romania!" si am curatat zona din Aghires. Pot sa spun ca abia acum imi dau seama cum a ajuns lumea. Noi ar trebuii sa tratam natura ca pe o a doua casa sau mama nu ca pe un cos de gunoi. Noi distrugem natura dar nu ne dam seama ca ne distrugem intre timp si pe noi.
Cand am terminat de curatat zona am strans 20 de saci plini cu deseuri. Nu-mi venea sa cred ca am strans atatia saci dintr-o zona nici de doi kilometri. Partea buna a fost ca am ajutat la curatarea mediului si am descoperit si un mic izvor pe care l-am filmat, din pacate calitatea nu e prea buna pentru ca singurul lucru cu care puteam filma si care era cu noi era telefonul. Deci scuze pentru calitate, sonor si pentru ca am miscat asa de tare camera, dar era destul de greu sa umbli pe langa acel izvor deoarece era pamantul destul de alunecos, mai ales pe dealuri, poate o sa observati cand spune Alexandra "M-ai murdarit" ca urcam destul de greu dealul. Sper sa nu va suparati ^.^.
Acum o sa va arat acel "izvor", nu e prea reusit videoclipul, dar sper sa va placa. L-am filmat doar pentru peisaj. O sa pun si unul combinat cu pozele de pe Meses si de pe Aghires editat de Ally.


P.S: Nu e calitatea buna si repet, e facut cu telefonul. O sa postam poze pe unde am "calatorit" in postarea urmatoare, cred. Pana atunci, va invitam sa dati like la pagina de facebook "Rock in your Soul =^.^=" si Share. Multumim =^.^=

2 comentarii: