vineri, 25 mai 2012

Nu trageti, sunt deja moarta!

Heeei! Azi nu prea am idee despre ce sa scriu asa ca m-am hotarat sa abordez tema -piese de teatru.
Deci, cat de curand am vazut un afis de la piesa de teatru "Nu trageti, sunt deja moarta!" si mi s-a parut interesant titlul. Eu si cu Ally -si mai multi prieteni- am hotarat sa mergem la piesa de teatru sa vedem cum e. Inca nu stiu mai nimic despre aceasta dar am citit cat de cat pe internet despre ce e vorba si mi s-a parut destul de draguta, adica mi s-a parut suuuper. As vrea sa vad cateva pareri despre cateva filme/piese de teatru de la voi si sa speram ca o sa avem cati mai multi Subscriberi *.*.
Asa, pai, mai am saptamana care vine cu teza de la romana, Ally cred ca a terminat cu tezele, si sunt in vacanta, aproape. Nu promitem, dar cat de curand, la inceputul sau pe la mijlocul lunii iunie poate o sa postam *Videoclipul de prezentare*. In tot timpul acesta, cat am tot lenevit, ne-au venit mai multe ideei pentru teme viitoare pentru Vlog si ne-am hotarat ca eu si cu Ally sa nu facem exact ca toata lumea, noi vrem sa fim mai diferite si sa speram ca o sa ne iasa videoclipurile asa cum ne imaginam noi. Nu vreau sa ofensez pe nimeni dar ma enerveaza la culme cand vad ca cineva face un videoclip cu aceeasi tema care o fac si Vlogarii cu multi subscriberi crezand ca astfel ei o sa aiba mai multi abonati. Videoclipul in care ne prezentam nu o sa fie gen "Salut! Ma cheama Ally..." si o sa fie cu totul diferit! In imaginatia mea totul pare inventiv si sa speram ca si original. Nu va dezvalui prea multe dar sper ca o sa dea bine la public si sa avem sustinatori/subscriberi!
P.S: As vrea sa ne sugerati o piesa de teatru -mai usoara- pentru noi copii, pentru ca eu la scoala sunt intr-un club de teatru si am participat la mai multe concursuri cu aceeasi piesa si ne-am dori foarte mult sa ne alegem cu totul alta piesa care sa fie mai diferita! Daca aveti sugesti sau vreti sa raspundeti la intrebarile anterioare ne puteti contacta prin:
1.Yahoo Messenger: lost_in_whispers@yahoo.com
2.Facebook: Rock in your Soul =^.^=  -adresa de facebook se va schimba imediat dupa ceincepem Vlogul.
3.Youtube: The Black Gallows

Ne vedem saptaman viitoare cu pareri de la piesa de teatru + multe altele! Stay Chill! -.-



2 comentarii:

  1. Pai, pot sa spun ca e comedie combinata cu drama.
    Cand am fost la aceea piesa de teatru mi-a palcut foarte mult. Chiar trebuie vazuta!
    P.S: Sa iti cumperi si popcorn, o sa fie bestial!

    RăspundețiȘtergere