duminică, 3 iunie 2012

Fun Day!

Salut şi bine v-am regăsit pe toţi! Azi am primit magnifica idee -pe care o să o vedeţi în această postare- de la "sursa mea de inspiraţie" adică Roxana. Ea mi-a tot trimis tot felul de site-uri şi mi-a dat idei pentru viitoarele postări. Îţi mulţumesc pentru asta!
Aşa, acum venim cu aceea  "idee" care consta în "perle de la elevi" şi mai multe glume. Sper să vă facă plăcere să cititi şi sper că o să vă amuze.

 Perle de la Elevi:

- Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889. 
- Inima este impartita in doua atricule si doua testicule. 
- Capitala SUA este Casa Alba.  
- Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui. 
- In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa.  
- Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica. 
- La batranete imparatul naste un fecior.  
- Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris. 

                     Glume:

Un gras satea in fata unei gradinite.
Una dintre profesoare se duce la el si il intreaba :
-Asteptati un copil??
-Nu, asa sunt eu mai gras 

Ceva mai special pentru toti cititorii nostri

Draga fiule,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data.
Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede.

Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe.
Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile.


Apropo de vesta pe care o vroiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu’; l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la ‘De-a v-ati ascunselea’.

Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am ‘zburat’ din casa. Ce emotie! A fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva.
Si daca tot vorbim de taica’tu, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir.

Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, da’ nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa.
Taica’tu a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in cinci luni de-acum; atunci taica’tu a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata!
Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara!
Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut…

Cel mai rau e frate-tu’ ala’ mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa.
Daca o vezi pe Margareta, transmite-i salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora,

P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul

Atat pentru azi, revenim maine cu o noua postare + descriere unui concurs. Poza Zilei:


 Skilly & Ally
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu