marți, 19 iunie 2012

Rock The City

    Salutari :) Pentru ca tot se apropie vara m'am interesat si se pare ca la Romexpo se anunta o gramada de concerte in 2012 . Si vreau sa va pun un mic anunt pe care l'am gasit pe siteu lor : 

"Tuborg Green Fest powered by ROCK THE CITY 2012 se anunta cel mai interesant festival rock al anului din Romania. In zilele de 29, 30 iunie si 1 iulie 2012, la Romexpo, Parcarea B, veti putea vedea multe formatii in premiera in Romania, multe nume mari pe scena rock internationala, dar si o serie de formatii romanesti." 


Biletele vor varia intre 180 - 450 lei. Daca doriti detalii gasiti aici :

Deasemenea tot in linku de mai sus gasiti si cateva informatii despre unele formatii care si'au confirmat prezenta precum : 

EVANESCENCE este un nume important in ultimul deceniu pe scena rock internationala. Inca de la albumul de debut, ”Fallen”, formatia americana a dovedit ca are un cuvant de spus, iar primul lor produs s-a vandut in peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platina si 6 albume de aur. ”Fallen” a oferit trupei doua trofee Grammy, dar si alte sapte nominalizari. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioada in care au fost editate doar trei produse (doua de studio si unul live), vandute in peste 24 de milioane de exemplare. Ultimul album a aparut in toamna anului trecut cu numele ”Evanescence”, intrat in Billboard pe locul 1 sectiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums si the Hard Rock Albums. 

Piesa de azi este  de la Ashes Remain  http://www.youtube.com/watch?v=kKLHfYRQ7fM (sper sa va placa si voua (:  ) 
Intrebarea de azi : Voi ce planificati pentru vacanta de vara ? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu